Drie jaar na de opening van onze engineering hub in Waregem, verhuizen onze collega’s naar een nieuw kantoor. Director Timen Floré geeft u een blik achter de schermen én een blik vooruit.

VINTIV Waregem verhuist van het Bedrijvencentrum in Waregem naar… het Bedrijvencentrum in Waregem. Hetzelfde adres, maar toch een nieuwe uitvalsbasis. Het team van Timen Floré neemt namelijk zijn intrek in een vernieuwde en grotere kantoorruimte binnen datzelfde gebouw.

“We zoeken twee nieuwe collega’s om door te groeien naar een team van zes. In deze nieuwe kantoren is daar de ruimte voor: ze zijn dubbel zo groot als waar we eerst zaten.”

“Daarnaast oogt dit volledig vernieuwde kantoor ook veel moderner. Meer in lijn met ons hoofdkantoor in Beringen. Die uitstraling gaat ons hopelijk helpen om makkelijker nieuwe collega’s te vinden. De projecten hier zijn ontzettend uitdagend, nu hebben we ook nog eens een mooie werkruimte om mee uit te pakken.”

Hoe ziet Timen deze nieuwe stap in het verhaal? Als een kleine stap of grote sprong voorwaarts? “Onder collega’s merk ik dat iedereen fier is. Nu zitten we eindelijk goed, is het gevoel. Ook naar leveranciers is dit een upgrade.”

“Bedrijfsmatig zie ik het als een tussenstap. Het is onze uiteindelijke ambitie om met ons team hier ook machines aan te lopen. Om stap per stap dat hele ontwikkelings- en assemblageproces naar Waregem te trekken. Maar tegelijk de synergie en samenwerking met Beringen te bewaren.”

Verschillende wegen

“Wat de volgende stap zal zijn, dat kan ik niet voorspellen. Openen we op termijn een eigen atelier? Of nemen we bijvoorbeeld een montagebedrijf over, of een firma die plaatwerk doet? Wie weet welke opportuniteiten zich aandienen. Het einddoel is duidelijk, de weg ernaartoe kan via verschillende wegen leiden. Maar dat is eigen aan ondernemen.”