IMA Beringen wordt VINTIV

Welkom bij VINTIV, de nieuwe naam van IMA machinebouw. De naam is dan wel nieuw, onze expertises blijven hetzelfde: het ontwikkelen, bouwen en retrofitten van machines en het automatiseren van productieprocessen.

Ontwikkelen, bouwen, retrofitten en opschalen

Als VINTIV zetten we de ambitie die we hadden met IMA verder: uitgroeien tot een totaalpartner voor automatisatievraagstukken. We zijn begonnen als machinebouwer, maar voeren nu ook al enkele jaren retrofits uit. Daarnaast ondersteunen we seriebouwers met de prototyping van nieuwe machines. Het is ook onze ambitie om start-ups en scale-ups te begeleiden voor wie een machine centraal staat in hun business plan.

Nieuwe naam,
maar met meer dan 30 jaar ervaring

Ontstaan in 1987

VINTIV is de nieuwe naam van IMA Beringen, ontstaan in 1987. Al meer dan 30 jaar ontwikkelen en bouwen we machines op maat voor alle mogelijke sectoren.

Alle expertises in huis

Doorheen de jaren hebben we onze expertises stap per stap uitgebouwd. Tot wat we vandaag zijn: een machine-ontwikkelaar die alle specialisaties in eigen huis heeft.

Ons geloof

Wij geloven in mensen en bedrijven die willen ondernemen en waarde creëren voor hun aandeelhouders en de maatschappij. Voor hen willen we een vaste en betrouwbare partner zijn.

Accepteer het gebruik van marketingcookies om deze video te bekijken.

Onze
expertises

Bekijk video

Vision Systems

turntable automation

handling & assembly

feeder systems

advanced motions systems

Realistisch
Wij houden van een nuchtere aanpak.
Gedreven
We gaan een uitdaging niet uit de weg.
Oprecht
We zijn eerlijk en open in onze communicatie.
Betrokken
We engageren ons 100% voor onze klanten.