Inventief, vooruitstrevend, innovatief, … IMA Beringen krijgt de naam die het verdient!

Bij IMA Beringen ontwikkelen en bouwen we machines op maat, na 33 jaren innovatie en vooruitstrevendheid is nu de tijd rijp om ook onszelf opnieuw uit te vinden.

Met onze nieuwe naam VINTIV willen we zowel onze eigenheid opnieuw vormgeven, maar ook het steeds meer internationale karakter van ons bedrijf onderschrijven.

WIE ZIJN WE BIJ VINTIV?

Bij VINTIV is het onze missie om de meerwaarde van onze klanten waar te maken. Kortom we helpen de business case van onze klanten te realiseren. Dit doen we door het ontwikkelen en bouwen van kwalitatieve machines op maat en het bieden van technologische dienstverlening. We helpen onze klanten de juiste keuzes te maken in industriële technologie zodat zij succesvol kunnen zijn.

Wij geloven in de mensen en bedrijven die willen ondernemen en waarde creëren voor hun aandeelhouders en de maatschappij. Voor onze klanten willen we de geprefereerde keuze zijn om hun business case om te zetten in de juiste technische oplossing.

BUSINESSLIKE MACHINES.

In de zoektocht naar de juiste technologische oplossing vinden wij drie dingen belangrijk :

  • De business case van onze klanten is het fundament van alles.
  • Onze klanten weten het menselijke naar waarde te schatten.
  • Onze machines en oplossingen moeten voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Ben je benieuwd naar ons volledige verhaal, of wil je ons een bezoek brengen om meer te weten komen over VINTIV, aarzel niet om ons te contacteren.