Machine development > Invent

Steeds de juiste technische oplossing voor uw uitdaging

Zowel bij een nieuw te engineeren machine als een retrofit zijn er meerdere mogelijke oplossingen. Maar u wilt natuurlijk de oplossing die én 100% technisch goed zit én 100% klopt qua investering. Precies dat is onze sterkte.

Machine ontwikkeling die én technisch en businessgewijs 100% klopt

De conceptstudie is het fundament voor alles wat volgt. Schakel onze ervaring in om alle verschillende opties in kaart te brengen en te analyseren. Om zo één winnend concept over te houden dat we verder uitwerken.

U schuift aan tafel met een team dat begrijpt dat niet alleen de engineering, maar ook de cijfers moeten kloppen. We bekijken en verfijnen samen uw business case.

We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van machines. Maatwerk zit in ons bloed.

We zijn thuis in een brede waaier van industrieën en ontwikkelen en bouwen machines voor elk type bedrijf. Van kmo tot grote multinational. Van de farmaceutische tot de automotive industrie. Zo bent u zeker dat u samenwerkt met iemand die uw business begrijpt.

Naast de conceptstudie, houden we ook alle volgende stappen van de ontwikkeling van uw machine in eigen huis. We kunnen rekenen op onze eigen engineers, monteurs en fabricage. Zo houden we 100% controle over planning en kwaliteit.

Er is een constante wisselwerking tussen onze collega’s. Zo krijgt u een machine die op elk mogelijk vlak klopt – ook naar gemak en efficiëntie van onderhoud en aanpassingen achteraf.

Het traject

Stap
We analyseren uw business case vanuit technisch én bedrijfseconomisch standpunt.
Stap
Onze engineers onderzoeken de verschillende pistes.
Stap
We zetten de meest valabele scenario’s voor u op een rij.
Stap
Voor het winnende concept werken we een timing en offerte uit.
Stap
Is er een match? Dan starten we uw project op.

WHITEPAPER MACHINE UPGRADING

Haal het maximale uit uw installed base. Download onze whitepaper.

Download